Coaching Valere Cauwenberg uit Geel: uw weg naar succes

Welkom op de website van Valere Cauwenberg, uw Marshall Goldschmidt certified coach in Geel. Marshall Goldsmith's Stakeholder Centered Coaching heeft bewezen om reeds succesvolle mensen te helpen een positieve verandering in hun leiderschap gedrag op lange termijn te realiseren. Zijn methodische aanpak is zeer effectief en tijdbesparend.

Voor echte professionals

De effectiviteit van Marshall's Stakeholder Centered Coaching is duidelijk aangetoond: meer dan vijftig top executives en HR development professionals hebben in eerste hand ervaring in het werken met Marshall Goldsmith en zijn aanpak. Zij passen het Stakeholder Centered Coaching proces toe voor zichzelf en hun organisaties.

Meten van 360° impact

Leiderschap Impact (L/I) en Management Impact (Human Synergistics) zijn 360° feedback systemen die senior managers en stafmedewerkers een uniek inzicht geven in hun leiderschap aanpak en de impact op het gedrag en de prestaties van anderen.

Over mezelf

Sinds vele jaren voer ik projecten uit die te maken hebben met het optimaliseren van de people ware in organisaties. Door middel van het instrumentarium van Human Synergistics bestaat de mogelijkheid om ook de people ware te meten.

Meten is weten en meetbare zaken kunnen dan ook gemanaged worden. Mijn interventies situeren zich dan ook op het meten van mens en mensgerelateerde issues en het aanreiken van de meest aan de omgeving aangepaste initiatieven. Wij zorgen ook voor de nodige opvolging.

Back to Top